Jump to content

Primary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Secondary: Sky Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Squares Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to PHPFox Camp
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
cheap dedicated servers
Photo

phpfox 4.5.3 Google Chrome Login problem.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
xcore

xcore

    Newbie

  • Campers
  • 18 posts
Hi
 
I made a video about my problem, someone could help, thank you. 
 
I thank you in advance for your answer.
 
video about the error:   https://www.youtube....eature=youtu.be



#2
Techbulk

Techbulk

    Administrator

  • Administrators
  • 6,939 posts
  • LocationItalia
4.5.3 have problem

#3
xcore

xcore

    Newbie

  • Campers
  • 18 posts

I'm not gonna figure out what's wrong.  :worry:



#4
Nazi88

Nazi88

    Home Developer

  • Campers
  • 69 posts
  • LocationRussia

I tested 4.5.3 chrome and there were no problems. Would you have uploaded your php.ini here?



#5
Nazi88

Nazi88

    Home Developer

  • Campers
  • 69 posts
  • LocationRussia

//// I read your PM bro.

 

I create new one account and have some problem.

This problem in your server configuration.

Please give me error.log file

 

You edit this lines?? :

 

$_CONF['core.use_custom_cookie_names'] 
$_CONF['core.custom_cookie_names_hash'] 
$_CONF['core.protect_admincp_with_ips'] 

 

Bro, please give me FTP details in PM - i check this problem and resolved. :)



#6
xcore

xcore

    Newbie

  • Campers
  • 18 posts

 

Bro, please give me FTP details in PM - i check this problem and resolved. :)

 

Hi Bro, the message went.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users